سایت سرگرمی

سایت سرگرمی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

طرز تهیه شیرینی نوتلا

طرز تهیه شیرینی نوتلا

شیرینی یا بیسکویت های کرمدار  با طعم نوتلا هم طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرینی نوتلا

مواد لازم:

  • کره نرم ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • نوتلا (کرم شکلاتی)  ۵۰ گرم
  • آرد  ۳۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۳۰ گرم
  • پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم
  • مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:
  • شکلات تلخ آبکرده  ۷۵ گرم
  • نوتلا ۱۸۰ گرم
  • بیسکویت ساده (آسیاب کرده)  ۷۵ گرم

طرز تهیه:

۱٫ کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

۲٫ اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

۳٫ حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

۴٫ سپس شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

۵٫ شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
37 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 19
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی