سایت سرگرمی

سایت سرگرمی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ

  • آپدیت
  • دسته بندی : آشپزی تاریخ : پنج شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۷

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ

پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ

مواد لازم:

  • نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
  • خامه‏: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • آب: ۳ لیوان
  • آرد برنج: ۱/۲ لیوان
  • کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
13 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی