سایت سرگرمی

سایت سرگرمی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

سالاد متفاوت ذرت و پیازچه

  • آپدیت
  • دسته بندی : آشپزی تاریخ : شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷

 سالاد متفاوت ذرت و پیازچه

سالاد ذرت

 

در این بخش به آموزش سالاد متفاوت ذرت و پیازچه می پردازیم.

 سالاد متفاوت ذرت و پیازچه

سالاد ذرت و پیازچه را می توانید از قبل آماده کنید. فقط باید روی آن را پوشانده و چند ساعت در یخچال بگذارید.
قبل از سرو کردن، آن را به دمای محیط برسانید. این سالاد در ۱۵ دقیقه آماده می شود؛ این میزان مواد برای ۸ نفر کافی است.

مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه

  • ذرت پخته شده  (۸۵۰ گرم)
  • پیازچه خرد شده (۳ ساقه)
  • سرکه سفید (۳ قاشق غذاخوری)
  • روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)
  • ترخون ریز خرد شده  (۱ قاشق غذاخوری)
  • نمک درشت (به میزان لازم)
  • فلفل آسیاب شده ( به میزان لازم)
سالاد ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه

برای درست کردن این سالاد ابتدا پیازچه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ترخون تازه را ساطوری کنید و ذرت را از قبل بپزید و بگذارید خنک شود و آب آن برود ، حالا همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید.

در آخر فلفل ، سرکه و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سالاد را داخل یخچال بگذارید .

چند ساعت قبل از سرو سالاد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
74 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی